PRESLAVA WORLD стартира в края на ноември 2008 година на адрес www.preslava-world.piczo.com и продължи със завиден успех, като през първата година от съществуването си постигна 60 000 посещения. Година по-късно екипът на сайта взе решението да го премести на официален адрес, като изненада за феновете за първата му година в интернет пространството.

С нова визия, форум и екстри, PW пожъна още по-големи успехи и запази името си на най-добрия източник за информация за случващото се около изпълнителката, като през 2010 година отбелязва над 100 000 посещения. От 2014 година сайтът се премести и на нова платформа – WordPress, която предоставя на потребителите ни един още по-функционален и удобен сайт. Към днешна дата PRESLAVA WORLD е официалният сайт на Преслава и продължава да Ви информира за най-актуалните новини, свързани с нея.

Благодарим на Преслава за доверието, което ни оказа, както и на всички потребители, които продължават да ни бъдат верни 5 години по-късно. Отправяме и специални благодарности към всички, които от самото начало помогнаха за развитието и популяризирането на нашия сайт. Надяваме се и занапред да продължаваме да ви радваме с всичко ново, актуално и интересно около Преслава, а вие да продължавате да избирате нас като най-сигурен източник!

Архив видео: тук

Архив галерия: тук

Архив новини: тук

Нашата история в снимки:

Първи дизайнПърви дизайн

2ri dizain2ri dizain2

 

2ri dizain32ri dizain4

3pustinq3pustinq2

4voda4voda2

 

5fonove5fonove2

 

6razkrii me26razkrii me

7lilav27lilav3