Преслава определя актуалния си проект „Аматьорка“ като най-смелия, който е правила. Фолк звездата на „Пайнер“ разкрива, че й е било доста трудно да се приема в по-провокативна роля, но все пак е склонила да приеме това предизвикателство, отправено й от екипа.

„Аматьорка“ наистина е смел проект за мен. Благодаря на Сашо Моллов за видеото и затова, че ме накараха да се поразчупя малко. Макар че до последно и двамата спорихме за по-секси кадрите. Аз исках да отпаднат, той настояваше. Очаквах да бъде вметнато съвсем леко, защото това не е моят стил, но всъщност той беше настоятелен. В днешно време не знаеш кое как ще стане актуално, кое ще се хареса, затова гледаме да провокираме по някакъв начин. Самата песен като текст на Росен Димитров също е много провокативна. Идеята като тема е моя, но той направи тези доста разчупени лафове“ – сподели тя пред COOL…T.

В разгара на най-отпускарския период изпълнителката не крие, че вече мисли и за следващия си сигъл. „Имам записана песен вече, само че обмислям още“ -лаконично отбеляза тя.

Певицата подчерта, че наред с професионалните си ангажименти, намира време и за почивка.

„Видимо по снимки и това, че често ходя там, Дубай ми е любима дестинация. Аз като цяло много обичам да плажувам. И тук, на нашето Черноморие, един свободен ден да имам и съм на морето“ – каза тя.

Преслава твърди, че не е от тези публични личности, които се притесняват, че ще бъдат снимани или коментирани.

„Аз съм друг характер – ако се притеснявам, да си стоя вкъщи, не е за мен. Предпочитам да си живея живота свободно, без тези притеснения. Нормално е да те заснемат и да те хванат, но какво да направим…“ – заявява звездата.

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>