Преслава, днес е твоят ден и искаме да бъде наистина много специален за теб.
Всяка година дълго време размишляваме, какво точно да ти пожелаем. Искаме да е нещо различно и наистина важно и полезно. Да, едни от нещата, без които не може всяко пожелание са – здраве, щастие, късмет и нека те са по много.
Пожелаваме ти да следваш с цялата си страст нещата, за които мечтаеш. Да не се налага да пренебрегваш спобствените си принципи, за да ги осъществиш. Бъди уверена в своята крайна цел и намери това, което те прави истински щастлива. Няма значение, колко налудничево може да звучи за повечето хора. Просто реши и се запитай – „Защо не? Защо да не мога да го направя? Защо да не мога да го постигна?“. Защото можеш!
Нека тази вечер в мига, в който угасиш свещичките на тортата и гръмнат аплодисменти, за теб грейне една истинска щастлива звезда, която ще сбъдне всяко твое съкровено желание.
„Като за финал“ искаме да ти благодарим за всички прекарани моменти, за всички хубави емоции и спомени през всички тези години. Няма да ги забравим никога!
И още нещо – знай, че да си щастлива ти отива адски много и не само на този ден!
Весел празник!

От екипа на PW

А ето каква изненада й бяха подготвили от екипа на официалната й страница:

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>