Няколко часа преди старта на турнето „Планета Лято 2014“ Преслава ни изненада с нова песен. Парчето е със заглавие „Моето слабо място“ и е по музика и аранжимент на Велислав Драганински, а римите са дело на поетесата Мариета Ангелова. Какво е мнението ви за песента, ще разберем от коментарите Ви. :)

6 comments

Песента е безпорен хит. Все пак говорим за Преслава <3 :*

Прекрасна песна, кончено нешто свежо и убаво од Преслава. Единствена забелешка ми е тоа што нема спот. Преслава, зошто секогаш убавите песни ти се без спотови?

Янко Михалков

Велислав Драганински прави невероятни песни за Пепи, още от времето, когато тръгнаха заедно да покоряват музикалната сцена. Освен първите и хитове и неподражаемия подчерк, който остави това момче в жанра, се наблюдава, че умее да експериментира и прави едни от най-интересните проекти, както за Преслава, така и за други изпълнители. Песента, музиката, страхотния саунд и аранжимент … просто няма такава песен… от много време не се е появявала в ефир. Страшно се радвам, че Преслава я е изпяла. Много зарибяваща. В друго измерение те изпраща, покорява… в дискотеките ще бъде много яко.

Иван Георгиев

Страхотна песен, много яка и различна! Браво, проектите на Преслава с Драганински винаги са успешни. :)

Песента е хубава с хубав текст. Имам желание да чуя песен на Преси в рок звучене. Тя може да направи голям хит!

Георги Пейков

Преслава е най прекрасната жена и изпълнителка на света!

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>